InSite

 

InSite is een gebruiksvriendelijke intranetapplicatie voor de communicatie binnen jouw bedrijf in Amsterdam of elders. Binnen deze portal kun je bijvoorbeeld nieuwsberichten delen, taken inzichtelijk maken voor medewerkers en/of afdelingen en belangrijke documenten bewaren op één centrale plek. Daarnaast kun je ook verjaardagen van medewerkers tonen of evenementen en cursussen onder de aandacht brengen.

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Wat is de kracht van InSite voor jouw bedrijf

in Amsterdam of elders?

 

De kracht van InSite is dat processen eenvoudig gewaarborgd worden. Achter ieder proces worden de workflows naar wens ingericht. Mutaties, acties en aanvragen worden verwerkt via workflows en komen na afhandeling direct in Profit. Denk hierbij aan de gehele in-, door- en uitstroom van HR-processen, CRM-aanvragen en financiële mutaties

InSite is toegankelijk via elk mobiel apparaat met een internetverbinding. Het personeelsdossier voor medewerkers is hierdoor te allen tijde te raadplegen. Dat geeft hen veel meer grip op de situatie! Dit resulteert in meer gevoel van openheid en transparantie.

Strong uit Amsterdam is gespecialiseerd in de technische inrichting van de processen voor ieder bedrijf, zodat elk proces volledig volgens wens verloopt en inzichtelijk wordt via InSite. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de vormgeving van InSite, zodat jouw InSite perfect past bij je eigen huisstijl.

 

 

 

Voorbeelden van projecten

  • CRM-portal: alle relaties op één plek, contactpersonen makkelijk te raadplegen, snel notities in het dossier plaatsen met of zonder opvolging.
  • Documentsjablonen: belangrijke documenten binnen de organisatie op één plek; bijvoorbeeld het personeelshandboek zodat deze makkelijk te raadplegen is voor medewerkers en eenvoudig te updaten.
  • Manager Self Service: één portal voor managers voor alle HR-processen, personeelsdossier te allen tijde te raadplegen, automatische signaleringen om onnodige lijstjes te voorkomen.
  • Employee Self Service: liever de verantwoordelijkheid bij de medewerker leggen? Dit is mogelijk. Verlofaanvragen, declaraties, opleidingsaanvragen, dossier up-to-date houden, ontwikkelingsgesprekken aanvragen - alles op één plek en alle persoonlijke gegevens altijd inzichtelijk.
  • Documentmanagement: belangrijke documenten via processen digitaal laten ondertekenen, inzetbaar voor zowel interne processen als externe processen.

 

Maak een afspraak en laat jouw InSite optimaal inrichten door onze professionals

 

Wil jij ook een ERP-portal inrichting in jouw huisstijl? Onze experts uit Amsterdam staan klaar om een InSite voor jouw bedrijf te ontwikkelen. Maak een afspraak met onze consultants om de mogelijkheden te bespreken. We zijn bereikbaar via020 2445610 en info@strongsoutsourcing.com
 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze consultants voor advies op maat.