OutSite

 

OutSite is hét visitekaartje voor jouw bedrijf – Strong uit Amsterdam zorgt ervoor dat jij hiermee een sterke eerste indruk maakt. Met OutSite heb je de mogelijkheid om een geheel eigen website te bouwen in een overzichtelijk CMS-systeem. Onze specialisten zijn hierin thuis en helpen je graag bij het creëren van jouw website op maat.

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

 

Wat zijn de voordelen van een OutSite voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders?


OutSite is niet alleen een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf, maar onze developers uit Amsterdam kunnen ook een portal ontwikkelen; een afgeschermde omgeving voor jouw externe relaties. Op deze manier communiceer je gemakkelijk met relaties, sollicitanten, vrijwilligers en nog meer externe partijen. Een van de grootste voordelen is dat OutSite en InSite naadloos in elkaar overlopen – zo verbindt de software interne en externe processen met elkaar. Workflows gaan eenvoudig van InSite naar OutSite en vice versa. Uiteindelijk wordt alles vastgelegd in de backoffice. 

 

 

 

 

Schakel een full-service specialist in voor de ontwikkeling van jouw OutSite

 

Met de grafische achtergrond van onze specialisten uit Amsterdam kunnen wij jouw OutSite zo stylen dat de huisstijl van de organisatie geheel blijft zoals je zelf voor ogen hebt. Daarnaast kunnen we met onze kennis het meest gebruiksvriendelijke eindresultaat bereiken.

Ook Strong als jouw full-service specialist bij jouw ERP software? Neem contact met ons op door te bellen naar 020 2445610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com.  

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze consultants.