HRM ontzorgen met AFAS-onderhoud 

 

Heeft de afdeling HRM het (te) druk – kies er dan voor om AFAS-onderhoud uit te besteden aan STRONG uit Amsterdam. Op deze manier verlicht je de werkdruk op de werkvloer terwijl je verzekerd bent van up-to-date software. 

  Jij weet zeker dat jouw AFAS up-to-date is

  Jij weet zeker dat de juiste wet-en regelgeving wordt toegepast

  Jij houdt meer tijd over voor dat wat je graag doet

 

 


 

Verlicht de HRM-afdeling door AFAS-onderhoud uit te besteden aan onze experts in Amsterdam


De ervaren consultants van STRONG in Amsterdam nemen het onderhoud aan AFAS Profit graag over van jouw HRM-afdeling. Op deze manier hebben je in-house medewerkers meer tijd en aandacht om te besteden aan zaken die er écht toe doen – denk aan belangrijke thema’s zoals werkgeluk en persoonlijke groei. Bovendien ben je er altijd van verzekerd dat jouw AFAS up-to-date is als je het onderhoud verplaatst van de HRM-afdeling naar onze krachten uit Amsterdam. Wat zijn zaken waar  onze consultants op letten en die van invloed kunnen zijn op de werking van AFAS? Denk aan veranderende wet- en regelgeving, veranderende werkprocessen bij jou op de werkvloer of updates vanuit AFAS zelf. 

 

 

 

 

Ontdek de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek
 

Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons in Amsterdam of bij jou op locatie met een van de STRONG consultants ontdek je wat er mogelijk is op het gebied van onderhoud aan AFAS, zodat dit niet meer bij de HRM-afdeling ligt. Maak een afspraak met ons!

Maak een afspraak met ons! We zijn bereikbaar als je belt naar 020 2445610 of als je een e-mail stuurt naar info@strongoutsourcing.com

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Onze specialisten geven je graag advies!