Strong Outsourcing, uw fullservice partner.

Strong Outsourcing is uw fullservice partner op het gebied van AFAS Profit. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen bij het zo optimaal mogelijk inrichten van uw AFAS Profit omgeving(en). Benieuwd hoe u nog meer uit AFAS Profit kunt halen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om AFAS Profit zo optimaal mogelijk voor uw bedrijf in te richten.Onze diensten.

AFAS Consultancy

Al onze consultants hebben een jarenlange ervaring met AFAS Profit. Zo kennen ze alle functionaliteiten van binnen en van buiten en zijn zij perfect in staat om samen met u tot de meest ideale inrichting van uw AFAS Profit te komen.

Payroll Consultants

U heeft al AFAS profit maar u wil meer uit uw inrichting halen. Onze payroll consultants kijken graag samen met u hoe uw inrichting geoptimaliseerd kan worden. Onze payroll consultants hebben naast zeer uitgebreide ervaring met AFAS ook kennis van vele andere pakketten en zijn allemaal gecertificeerd.

Global Payrolling

Heeft u verspreid over de wereld medewerkers in dienst en wilt u af van alle losse verloningen en omgevingen? Dan bent u bij Strong Outsourcing aan het juiste adres. WIj kunnen u een en dezelfde omgeving al uw wereldwijde medewerkers verlonen. Uiteraard allemaal rekening houdend met de verschillen in wet- en regelgevingen die lokaal gelden.

Outsourcing Functioneel Beheer AFAS Profit

Bent u voornemens om het functioneel beheer van AFAS Profit bij een externe organisatie onder te brengen? Dan bent u bij Strong OutSourcing aan het juiste adres, Onze AFAS Profit beheerders hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op alle modules van AFAS Profit.

Outsourcing Salarisadministratie           

Misschien wel een van de complexere stukken in AFAS Profit. Maar daarmee niet minder interessant. Strong Outsourcing heeft programmeurs in dienst die zelf de meest ingewikkeld koppelingen als een uitdaging zien.

AFAS InSite & OutSite          

Uw InSite & OutSite zijn visitekaartjes van uw bedrijf. Daarom moeten deze zo efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn ingericht. Maar ook de layout is natuurlijk zeer belangrijk. Strong Outsourcing beschikt over een AFAS Profit consultant die zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van InSite & OutSite. Zijn grafische opleiding is daarnaast een heel groot pluspunt.

Onze contactgegevens.

Strong Outsourcing B.V.
Thomas R. Malthusstraat 1
1066 JR Amsterdam

Tel:       +31 (0)20 - 238 7591
Email:   info@strongoutsourcing.com