MenuDe full-service partner voor Afas Consultancy,
Salaris- en HR administratie.

Wij helpen jou met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. 


 

Wij helpen jou met het optimaliseren
van bedrijfsprocessen

 

Strong uit Amsterdam is jouw full-service partner op het gebied van professioneel en functioneel beheer met AFAS consultancy, salarisadministratie en HR-administratie. 


Onze ervaren consultants zijn gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van interne processen. De implementatie, optimalisatie en het functioneel beheer van AFAS Profit zijn in vertrouwde handen bij onze professioneel georiënteerde consultants uit Amsterdam. Ook (internationale) salarisadministratie laat je met een gerust hart aan ons over. Heb je tijdelijk of structureel behoefte aan extra capaciteit? Dan bemiddelen wij specialisten door middel van outsourcing of detachering. 


Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

 

 

AFAS Consultancy
___________

  Al onze consultants hebben een jarenlange
ervaring met AFAS Profit.

Zo kennen ze alle functionaliteiten van binnen
en van buiten en zijn zij perfect in staat om

samen met jou tot de meest ideale inrichting
van jou
w AFAS Profit te komen.
 

 

Payroll Consultants
___________

Je hebt al AFAS Profit en wilt meer uit je
inrichting halen. Onze payroll consultants kijken
graag samen met jou hoe de inrichting
geoptimaliseerd kan worden.

Onze consultants hebben naast zeer uitgebreide ervaring met AFAS ook kennis van vele andere softwarepakketten en zijn allemaal gecertificeerd.

 

Global Payrolling
___________

Heb je verspreid over de wereld medewerkers
in dienst en wil je af van alle losse verloningen
en omgevingen? Dan ben je bij Strong 

aan het juiste adres.

In één omgeving verloon je al je wereldwijde medewerkers. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de verschillen in wet- en regelgeving die lokaal gelden. 

 

Outsourcing Functioneel Beheer AFAS Profit

Wanneer je het professioneel en functioneel beheer van AFAS Profit bij een externe organisatie wilt onderbrengen, helpt Strong in Amsterdam je graag verder. Onze AFAS Profit beheerders hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op alle modules van dit systeem.

Outsourcing Salarisadministratie

Salarisadministratie is misschien wel een van de complexere stukken in AFAS Profit, maar daarmee niet minder interessant. STRONG heeft programmeurs in dienst die zelf de meest ingewikkelde koppelingen als een uitdaging zien.

AFAS InSite en OutSite    

Jouw AFAS InSite en OutSite zijn de visitekaartjes van je bedrijf. Daarom moeten deze zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn ingericht. Daarnaast is ook de lay-out zeer belangrijk. Wij beschikken over een AFAS Profit consultant die zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van AFAS InSite en OutSite. Zijn grafische opleiding is daarnaast een heel groot pluspunt.

 

 

Ervaren team
Het team van strong heeft ruim 12 jaar aan ervaring in de IT consultancy en salarisadministratie. Ons team komt uit verschillende hoeken, samen weten wij erg veel en geven wij het beste advies.

Wensen op maat
Kan niet bestaat niet. Wij hebben altijd een oplossing voor de vraag van onze klanten. Is een wens nog niet ontwikkeld? Dan maken wij het op maat.

Integrale oplossing
Door verschillende disciplines te combineren zorgen wij voor een integrale oplossing. Zo heb je 1 partner voor het automatiseren en optimaliseren van je salarisadministratie.

AFAS Support team
Ons enthousiaste Afas Support team is middels jouw persoonlijke portal 24/7 bereikbaar. Door de diverse productteams zijn wij gepecialiseerd in specifieke klantvragen.

Met wie wij samenwerken

 

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Liever direct antwoord? Bel ons en wij helpen je graag verder.

+31 (0)20 244 31 36 (servicedesk)
+31 (0)20 2445610 (algemeen)
MA - VRIJ: 09.00 - 18.00

Mail ons
info@strongoutsourcing.com

Adres
Koningin Wilhelminaplein 1

1062 HG Amsterdam