Menu


STRONG OUTSOURCING

UW FULL SERVICE PARTNERSTRONG OUTSOURCING

OVER ONS
OVER STRONG OUTSOURCING
________________________________________________________________________________________


Wie zijn wij?

Wij zijn Strong Outsourcing, samen sterk!

Het succesvol bieden van totaaloplossingen op het gebied van AFAS en HRM voor interne bedrijfsprocessen van organisaties in elke branche. Dat is wat we doen. En daarin willen we de beste zijn.

Natuurlijk doen we dat niet alleen. Met een gedreven en vakkundig team van ervaren specialisten willen we ons doel bereiken:
Samen het beste halen uit ons product, onze dienstverlening èn uit onze mensen, dat is onze kracht.
Daarmee maken we het jou een stukje eenvoudiger om op jouw beurt hetzelfde te doen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Werkwijze

AFAS Profit kent enorme mogelijkheden. Neem daarom een betrouwbare partner in de hand met kennis van zaken. Strong Outsourcing helpt je in 4 stappen op weg naar een optimaal ingerichte digitale werkomgeving:

Stap 1
Voor een succesvolle samenwerking is het allereerst belangrijk dat we een helder beeld krijgen van jouw organisatie. Daarom inventariseren we uitgebreid wat jouw behoefte en wensen zijn. We luisteren goed naar de vraag en bekijken samen met jou wat er beter kan.

Stap 2
Vervolgens komen we met een voorstel om tot de passende optimale oplossing te komen, wat ervoor nodig is om dit te bereiken en de bijbehorende investering.

Stap 3
Tijd voor de uitvoering. We betrekken jou en je medewerkers hierbij zodat je je het systeem direct eigen kunt maken en er al snel zelfstandig mee aan het werk kunt.

Stap 4
Zijn er (acute) vragen, veranderingen of is er onderhoud nodig? Ook dan staan we uiteraard graag voor je klaar!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Gecertificeerd AFAS partner 

Als gecertificeerd AFAS partner biedt Strong Outsourcing oplossingen voor elk vraagstuk omtrent de software. Wij verzorgen graag jouw (internationale) payroll, de implementatie, optimalisatie en beheer van de AFAS Profit of de detachering van specialisten.

Onze specialisten hebben de benodigde kennis om alle functionaliteiten perfect op uw organisatie aan te laten sluiten. Tevens kunnen we branche specifieke software koppelingen realiseren om jouw AFAS software geheel passend te maken voor jouw organisatie. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Strong Outsourcing als uw AFAS Partner

Strong Outsourcing biedt het antwoord op al jouw AFAS vraagstukken.
Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  •          Vakkennis
  •          Jarenlange ervaring
  •          Persoonlijke aandacht
  •          Punctualiteit
  •          Heldere communicatie
  •          Transparante afspraken

Benieuwd wat Strong Outsourcing voor jouw organisatie kan betekenen?
Onze contactgegevens.

Strong Outsourcing B.V.
Thomas R. Malthusstraat 1
1066 JR Amsterdam

Tel:     
 +31 (0)20 - 238 7591
Email:   info@strongoutsourcing.com