Cyber Security

 

Verhoog de digitale weerbaarheid van uw bedrijf met onze geavanceerde cyber security oplossingen. Onze toegewijde experts brengen een schat aan ervaring met zich mee, waardoor wij uw bedrijfsgegevens proactief kunnen beschermen tegen voortdurende digitale bedreigingen. Bij ons krijgt u niet alleen cutting-edge technologieën, maar ook op maat gemaakte oplossingen die passen bij de unieke behoeften van uw bedrijf, waardoor u met vertrouwen kunt navigeren door een snel veranderend digitaal landschap.

 

Cyber Security door onze experts uit Amsterdam


Ontdek de waardevolle toevoeging van cyber security aan uw bedrijf. Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden niet alleen bescherming tegen digitale bedreigingen, maar vormen ook een essentiële bouwsteen voor het behouden van het vertrouwen van klanten, het beschermen van bedrijfsgegevens en het waarborgen van operationele continuïteit. Met cyber security wordt uw bedrijf veerkrachtiger en beter voorbereid in een steeds digitaler wordende wereld.

8 voordelen van Cyber Security

 

Bescherm uw gegevens

 

 

Voorkom datalekken

 

 

Voorkom financiële verliezen

 

 

Wees een moeilijk target

 

 

Privacy waarborgen

 

 

Identiteitsbescherming

 

 

Beveiliging van e-mails

 

 

Continue scan op cyber dreiging

 

 

Beschermde klantgegevens

 

 

Overige ICT Dienstverleningen die Strong Outsourcing biedt
 

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening die zich uitstrekt over het vakkundig onderhouden van uw digitale infrstructuur, optimalisatie van technologische middelen en beheer van software. Wij zorgen voor een naadloze integratie van uw bedrijfssystemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en innovatie van uw organisatie.

  • Hardware beheer (leveren van laptops etc.)
  • Netwerkbeheer (o.a. Wifi, internettoegang en firewalls leveren, beheren en installeren)
  • Licentiebeheer
  • Bemiddeling bij internettoegang

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Onze specialisten geven je graag advies!