Onze branches

 

Bij Strong zetten we onze expertise in om het maximale uit jouw software te halen. We hebben ervaring met software koppelingen in elke branche. We weten exact wat nodig is om de ERP software perfect aan te laten sluiten op jouw behoeften. Bijvoorbeeld door jouw branche specifieke softwareapplicaties te koppelen met Profit. Denk daarbij aan o.a. urenregistratie, kassasysteem, personeelsplanning of email-marketing. Daardoor wordt alle data beschikbaar binnen één systeem.

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Ervaren Support team

 


 

Laat Profit ERP voor je werken

Jouw website, medewerkersportaal, klantportaal of werken-bij pagina en de volledige administratie van jouw organisatie allemaal geïntegreerd in 1 systeem? Wij implementeren en optimaliseren diverse modules, zoals:

  • CRM
  • Projectadministratie
  • Financieel
  • HRM / Payroll
  • Ordermanagement

Bespaar tijd en geld en richt je ondertussen volop op de kernactiviteiten van jouw organisatie! Strong ondersteunt bij een efficiënte en professionele bedrijfsvoering in elke branche.

Bouw

Bij projecten in de bouw zijn veel factoren die bewaakt moeten worden zoals de planning en kosten. Bovendien heb je te maken met veel partijen van leveranciers tot aannemers en bouwlieden. Als de processen niet goed verlopen kunnen de gevolgen groot zijn. Wij helpen je om eenvoudig het overzicht hierin te houden en koppelt al jouw software aan het ERP systeem. Zo beheer je alles vanuit één systeem. Op het gebied van HRM maken we het kandidaten makkelijk om te solliciteren of ondersteunen we je bij de HR administratie en de salarisadministratie.

Productie & Handel

Met de software heb je altijd inzicht in jouw voorraden en goederenstromen. We automatiseren jouw ordermanagement. Alle processen van inkoop tot verkoop. Zorg dat je altijd de juiste marges behaalt en kom nooit met teveel of te weinig voorraad te zitten.

Meerdere locaties? Geen probleem. Wij maken alle data inzichtelijk in jouw omgeving.

Horeca

Je wilt altijd actueel inzicht hebben in hoe jouw onderneming ervoor staat. Ook wil je je verzekeren van de meest efficiënte processen. Alle data van jouw reserverings- kassa-, urenregistratie systemen overzichtelijk in één omgeving. Laat ons dit voor jou verzorgen en hou tijd over om te ondernemen.

Onderwijs

In het onderwijs spelen tijd en geld een grote rol. Vaak moet het werk met minder mensen geklaard worden. In tijden van personeelstekort is dat een ware uitdaging. Door met ERP software te werken automatiseer je alle processen van HRM tot inkoop.

Administratieve processen worden makkelijker gemaakt voor jou en je medewerkers. Daardoor kun je efficiënter werken en tijd en geld besparen. Tijd en geld die kunnen gaan naar jouw primaire doel: het bieden van goed onderwijs. Onze specialisten hebben ervaring met deze processen en weten deze te vertalen naar de ERP software.

Retail

In de retail sector is de administratieve druk hoog; voorraad, inkoop en verkoop worden geregistreerd van webshops, magazijnen, winkels en e-commerce platforms. Vaak heb je daarnaast ook nog eens te maken met vele wisselingen in het personeelsbestand.  Allemaal processen waar je maximale grip op wilt hebben. Strong automatiseert al jouw processen in passende ERP software, zodat je altijd inzicht en overzicht hebt. Zo weet je precies weet waar je staat en waar bij te sturen. Kun je tevens ondersteuning gebruiken op het gebied van salarisadministratie of HR administratie? Schakel onze expertise in!

Overheid & Publieke sector

Strong biedt oplossingen die interne processen versimpelen en die tijd besparen. Vanwege het Nieuwe Werken wordt meer resultaat verwacht met minder medewerkers. Daarbij is de branche onderhevig aan veel wijzigingen in wet- en regelgeving. Dan is het van belang dat de processen worden geautomatiseerd en ook geoptimaliseerd, zodat deze blijven aansluiten. Hiermee maak je de communicatie tussen diverse afdelingen makkelijker en vooral sneller. 

Zakelijke dienstverlening

Efficiënter werken? Beheer je website, portal, intranet, projectmanagement, CRM, workflows, HR en salarisadministratie in 1 geïntegreerd systeem! 24/7 alle relevante en actuele data beschikbaar om op te sturen. Focus op jouw core business en bespaar ondertussen veel tijd en geld! Laat Strong je begeleiden naar een optimale inrichting van Profit ERP.

Zorg & Welzijn

De uitdagingen in de zorg- en welzijnssector zijn groot. Verlaag daarom de werkdruk en focus je weer op de kern van jouw werk. Strong ontzorgt jou graag zodat jouw aandacht weer kan gaan naar de mensen om wie het draait. Wij automatiseren de interne processen binnen jouw organisatie van inkoop tot HR. Ook maken we de koppelingen met systemen waar je al mee werkt zoals bijvoorbeeld EPD/ECD. Desgewenst verzorgt Strong tevens jouw volledige salarisadministratie en personeelsadministratie.

 

 

Meer halen uit ERP Software?
 

Met de kennis en ervaring van de verschillende sectoren helpen onze consultants jou graag verder. Zo maken wij Profit geschikt voor elke ondernemer die efficiënter aan de slag wil.

Staat jouw branche er niet tussen? Geen probleem, Strong biedt advies op maat en kijkt graag wat het beste past bij jouw situatie.
 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?
Maak een afspraak met één van onze consultants.