Optimalisatie van AFAS

 

Kijk je naar de mogelijkheden van optimalisatie voor AFAS voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders? Weet je niet zeker of je nu wel echt het maximale uit het AFAS systeem haalt? Schakel dan Strong uit Amsterdam in om de optimalisatie van Profit in jouw bedrijf uit te voeren.

  Jarenlange ervaring op het gebied van AFAS

  Compleet dienstenpakket op het gebied van AFAS en HR/Salarisadministratie

  Betrokken en enthousiast support team

 

 


 

Behaal meer rendement dankzij de optimalisatie van AFAS door onze experts uit Amsterdam

 

AFAS heeft geen geheimen meer voor ons. Dankzij onze jarenlange ervaring en unieke cases bij klanten in uiteenlopende branches weten wij precies hoe we de software optimaal moeten inrichten. Uiteraard komt het voor dat er wijzigingen plaatsvinden, zowel intern als extern. Denk bijvoorbeeld aan gewijzigde processen binnen jouw organisatie, veranderingen in de wetgeving, cao’s of software-updates vanuit AFAS zelf. Dan is het fijn om te weten dat onze specialisten uit Amsterdam met je meedenken om te kijken naar de optimalisatie van AFAS. Heb je het volledige beheer van jouw AFAS systeem aan ons uitbesteed? Dan valt dit uiteraard binnen onze dienstverlening!

 

 


 

 

Maak een afspraak met een van onze consultants

 

Met Strong weet je altijd zeker dat je ERP software up-to-date is! Wil je meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in, bel naar 020 244 5610 stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com voor meer informatie. Je kunt ook meteen een afspraak maken met een van onze consultants op ons kantoor in Amsterdam of bij jou op locatie om de optimalisatie van AFAS te bespreken.

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?
Neem contact op met een van onze consultants.