Dé ERP-specialist

 

Werkt jouw bedrijf met Profit en wil je met de hulp van een specialist uit Amsterdam het maximale uit jouw bedrijf halen? Onze experts op het gebied van ERP systemen staan voor je klaar en zijn de perfecte partner. Wij hebben al vele jaren ervaring met de implementatie én optimalisatie van Profit bij verschillende bedrijven in uiteenlopende markten. De specialist die bij jou op locatie komt te werken, weet dus precies hoe hij of zij Profit moet inrichten om er zo veel mogelijk rendement uit te halen. 

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Met een ERP-specialist van ons bedrijf uit Amsterdam

behaal je meer rendement

 

Profit is een multifunctioneel ERP-systeem dat niet alleen geschikt is voor de HR-administratie, maar ook voor gericht klantbeheer en het creëren van workflows met taken. Dit is echter nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. 


Het laten implementeren van de ERP-software door een van onze experts uit Amsterdam is een verstandige keuze, omdat iedere specialist bij ons gericht werkt voor jouw doelen. We zijn dus écht een partner met toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Wij combineren onze kennis namelijk met jouw bedrijfsdoelen om de beste samenwerking tot stand te brengen. Het resultaat is een perfect ingericht systeem waarmee klantbeheer en administratie overzichtelijk, rendabel en eenvoudig wordt. 

 

 

Vertrouw op een expert met veel kennis over ERP systemen

 

Wil jij specialistische kennis over alle processen rondom Profit in huis halen met een van onze experts uit Amsterdam of ben je op zoek naar een specialist of externe partner om de loonadministratie aan uit te besteden? Onze consultants verlagen onmiddellijk de druk waar nodig en zijn de perfecte ERP partner.

Bel ons op +31 (0)20 - 244 244 5610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com om een afspraak met ons te maken. We bekijken als expert graag de mogelijkheden voor de implementatie van Profit of worden jouw partner voor het onderhoud van het ERP-systeem in jouw bedrijf.

 

 

 

Met wie wij samenwerken