HR-administratie uitbesteden

 

Wil je graag de HR-administratie of personeelsadministratie voor jouw bedrijf uitbesteden aan een expert uit Amsterdam? Strong staat voor je klaar! Dankzij jarenlange ervaring en opdrachten in uiteenlopende markten weten wij precies hoe we het maximale uit Profit halen binnen jouw bedrijf. Daarnaast zijn we een betrouwbare partner en hebben we veel kennis van wet- en regelgeving. 

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Laat de HR-administratie uitbesteden aan

onze experts uit Amsterdam

 

 Er zijn uiteenlopende redenen waarom je kijkt naar het uitbesteden van de HR- of personeelsadministratie van jouw bedrijf in Amsterdam of elders. Is er uitval of personeelstekort op de afdeling? Kun je extra ondersteuning gebruiken in drukke tijden? Wat de reden ook is, wanneer je tijdelijk of structureel behoefte hebt aan extra capaciteit op jouw HR-afdeling, dan helpen wij je graag verder. 

Onze consultants hebben niet enkel kennis van ERPs systemen. Zij adviseren je over wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidscontracten, juridische zaken omtrent arbeidsrecht, werkkosten, performance management en verzuim. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor het plegen van onderhoud aan de HRM-omgeving in het ERP systeem. 

 

 

 

Richt onze dienstverlening volledig naar wens in


We bekijken graag wat onze consultants uit Amsterdam kunnen betekenen voor de HR- en personeelsadministratie bij jouw bedrijf. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een adviseur of wil je liever het volledige proces in jouw ERP systeem uitbesteden? Wat de situatie ook is, onze specialisten kijken graag met je mee en bieden structureel of tijdelijk extra capaciteit op jouw afdeling. Op deze manier blijven jouw bedrijfsdoelen gewaarborgd, zelfs in tijden van personeelstekort.

We leren graag meer over jou en jouw bedrijf tijdens een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak door te bellen naar 020 2445610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com. Bij ons op kantoor in Amsterdam of bij jou op locatie vertellen we je vervolgens alles over het uitbesteden van de HR- en personeelsadministratie van jouw bedrijf.

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze specialisten.