Internationale payroll uitbesteden

 

Ben je een internationale speler en wil jij je global payroll graag uitbesteden aan een expert gevestigd in Amsterdam? Denk er dan eens over na om de internationale salarisadministratie uit te besteden aan Strong. Wij zijn ervaren met global payroll en verzorgen alle internationale verloningen vanuit één systeem. Wij zijn ook bedreven in andere softwaresystemen waarin de payroll wordt uitgevoerd. 

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Internationale payroll van jouw bedrijf uitbesteden aan

de experts van Strong uit Amsterdam

 

 Als je niet meer wilt werken met ‘losse’ verloningen vanuit verschillende systemen, dan is dit het moment voor het uitbesteden van jouw internationale salarisadministratie aan Strong uit Amsterdam. Dit noemen wij ook wel global payroll. Onze consultants doen dit op basis van detachering of outsourcing – wij richten onze dienstverlening volledig in naar jouw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en klanten in uiteenlopende markten weten we precies waar we rekening mee moeten houden bij de implementatie van het ERP-systeem. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met internationale wet- en regelgeving, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je kiest voor het uitbesteden van je global payroll aan Strong in Amsterdam. 

 

 

 

Ontdek meer over global payroll tijdens een afspraak met onze consultant

 

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden die er zijn voor het uitbesteden van global payroll aan Strong in Amsterdam? Wij vertellen je er graag meer over tijdens een afspraak! Natuurlijk kun je het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je bent ook welkom om te bellen naar +31 (0)20 – 244 5610 of een e-mail te sturen naar info@strongoutsourcing.com om een afspraak te maken. Laat Strong jouw internationale salarisadministratie optimaal inrichten!

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze specialisten.