Salarisadministratie uitbesteden

 

Bij de afdeling HR is de salarisadministratie in een ERP systeem een van de belangrijkste werkzaamheden. Het kan prettig zijn om dit uit te laten voeren door een ervaren specialist van Strong uit Amsterdam op basis van outsourcing. Dit betekent dat onze consultants de administratie geheel of gedeeltelijk van jou overnemen, waardoor jouw eigen HR-medewerkers meer tijd en ruimte hebben om andere zaken op te pakken. Zij kunnen aan de slag met thema’s op de werkvloer die écht betrekking hebben op het personeel, zoals persoonlijke groei en werkgeluk. Hierdoor creëer je meer betrokkenheid bij de eigen medewerkers terwijl de salarisadministratie gewoon op de correcte wijze door blijft gaan. 

  Je weet zeker dat jouw systeem up-to-date is

  Je weet zeker dat de juiste wet- en regelgeving wordt toegepast

  Je houdt meer tijd over voor dat wat je graag doet

 

 


 

De HR- en salarisadministratie uitbesteden

aan Strong in Amsterdam

 

Bij Strong in Amsterdam zijn we specialist op het gebied van ERP systemen en weten we alles over de mogelijkheden voor HR – van de salarisadministratie tot andere administratieve handelingen. Onze consultants kunnen je meer informatie en advies geven over de geldende wet- en regelgeving in uiteenlopende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan:

•    Juridische zaken omtrent arbeidsrecht;
•    Werkkosten;
•    Performance management;
•    Verzuim.

Daarbij kunnen we koppelingen aanmaken met andere programma's / portals en maken we (maandelijkse) overzichten. Alle zaken op het gebied van HR- en salarisadministratie die je in een ERP systeem kunt uitvoeren, kun je aan onze specialisten uit Amsterdam uitbesteden met volledige of gedeeltelijke outsourcing. 

 

 

 

Ook voor internationale salarisadministratie zijn wij jouw partner!
 

Heb je medewerkers over de gehele wereld en wil je voor hen de salarisadministratie zo optimaal mogelijk inrichten? Strong is al jarenlang actief op de globale markt. We hebben al vele bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende branches ondersteund.

Als jij een internationale salarisadministratie hebt met hoofdvestiging in Amsterdam of elders, dan is outsourcing of het gedeeltelijk uitbesteden van de HR- en salarisadministratie een goede mogelijkheid. Dan weet je zeker dat alles op de correcte wijze wordt uitgevoerd. 

 

 

 

Kies voor flexibele ondersteuning van onze specialisten
 

Onze specialisten bieden ondersteuning bij de salarisadministratie en HR-administratie. Zij beschikken over actuele kennis en jarenlange ervaring om jouw organisatie op dat gebied geheel of gedeeltelijk te ontzorgen. Dit doen ze op basis van outsourcing of detachering. Of het nu tijdelijk is of structureel, Strong biedt flexibele oplossingen naar behoefte!

Maak een afspraak om de mogelijkheden met een van onze consultants te bespreken. We zijn bereikbaar op 020 2445610 of wanneer je een e-mail stuurt naar info@strongoutsourcing.com.

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Onze specialisten geven je graag advies!