Detachering

 

Wanneer je werkt met een ERP systeem voor de loon- en HR-administratie binnen jouw bedrijf, biedt Strong uit Amsterdam een flexibele oplossing op basis van detachering. Perfect wanneer je in een drukke periode extra handen nodig hebt of structureel kennis op de vloer wilt hebben. Onze diensten worden afgestemd op jouw behoeftes. Van gehele ontzorging tot incidentele ondersteuning, bij jou op de afdeling of op afstand. Wij leveren maatwerk en jij bepaalt!

  Jarenlange ervaring op het gebeid van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Detachering voor de salarisadministratie van jouw bedrijf in Amsterdam

 

 Directe ondersteuning bij jou op de afdeling? Of behoefte aan specialistische kennis? De (internationale) salarisadministratie voor jouw bedrijf besteed je geheel of gedeeltelijk uit aan een specialist. Onze salarisspecialisten uit Amsterdam ontzorgen je volledig – zij komen op basis van detachering de salarisadministratie voor jouw bedrijf inrichten in jouw salarispakket.

Strong biedt onmiddellijke ondersteuning bij:
•    Consultancy
•    Outsourcing van specialisten
•    Detachering van specialisten

Onze consultants beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde kennis van onder andere geldende cao’s en alles wat hierbij komt kijken. Niet alleen zijn ze thuis in het beheer van ERP systemen, maar ook in andere salarispakketten. Daardoor zijn jouw loonstroken altijd up-to-date. Elke maand weer.

Schakel STRONG in!

 

 

Ook voor de HR-administratie zijn onze consultants beschikbaar

 

Is er door uitval of personeelstekort tijdelijk of structureel behoefte aan extra capaciteit op jouw HR-afdeling? Kun je extra ondersteuning gebruiken?

Wij kijken kritisch mee in jouw HR-processen en automatiseren deze. Ook controleren we de mutaties. Daarnaast geven wij advies over de wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidscontracten, juridische zaken omtrent arbeidsrecht, werkkosten, performance management en verzuim. 

 

 

Haal specialistische kennis in huis

 

Heb je hulp nodig bij de inrichting en optimalisering van jouw werving- en selectieprocessen? Dit nemen wij graag voor onze rekening. Of je nu professionals op basis van detachering zoekt voor de salarisadministratie of om de HR-administratie van jouw bedrijf te regelen, onze consultants uit Amsterdam zijn bedreven in software en verlagen de druk waar nodig. Bel ons op 020 2445610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com.

Ook specialistische kennis in huis halen?

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze specialisten.