ERP Consultancy
 

Strong uit Amsterdam biedt totaaloplossingen op het gebied van ERP en consultancy om alle bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie te automatiseren en optimaliseren. Door middel van outsourcing of detachering bemiddelt Strong specialisten die flexibel inzetbaar zijn. Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket en samen brengen we jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau.

  Eén centraal systeem voor alle informatie in jouw bedrijf

  Je processen en administratie geoptimaliseerd

  Softwarekoppelingen voor elke branche

 

 


 

ERP consultancy door onze experts uit Amsterdam
 

Heb je hulp nodig bij de inrichting of vormgeving van de administratie, website, intranet of portals?
Strong-specialisten uit Amsterdam kennen de functionaliteiten van ERP systemen vanbinnen en vanbuiten en zijn dus de perfecte partner voor consultancy op maat. Daarnaast hebben we ervaring met softwarekoppelingen met ERP systemen voor elke branche. Denk bijvoorbeeld aan kassasystemen, urenregistratie, personeelsplanningen of een webshop.
Hierdoor zijn we in staat om een vertaalslag te maken naar een efficiënte en overzichtelijk inrichting van jouw ERP-omgeving.

 

 

ERP Implementatie

 

Succesvol werken met ERP systemen begint bij de juiste implementatie. Onze consultants helpen jou  graag met het optimaal inrichten van de software. 

   Bepaal zelf de intensiviteit van de begeleiding;

   Optimaal ingericht door onze kennis en ervaring;

   Aangepast op jouw wensen en organisatie.
 

 

ERP Optimalisatie

 

Haal jij alles uit jouw ERP systeem? Onze specialisten bieden hulp bij het optimaliseren van jouw omgeving. 

   Kritische analyse van de huidige inrichting;

   Nog minder handmatig werk door optimalisatie;

   Samen kijken waar de winst ligt.
 

 

 

Laat je informeren over de vele mogelijkheden

 

Strong laat ERP software voor je werken. Wij koppelen alle belangrijke data binnen jouw organisatie aan dit innovatieve ERP-systeem. Voor elke branche bieden wij passende oplossingen zodat jouw software naadloos aansluit en alle informatie beschikbaar is binnen één centraal systeem.

Vragen of advies nodig? Wij lichten de mogelijkheden graag toe tijdens een afspraak. Schakel onze consultancy over in tijdens een gesprek bij ons kantoor in Amsterdam of bij jou op locatie. Maak een afspraak via 020 244 5610 of info@strongoutsourcing.com.

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze consultants.