ERP-systeem voor jouw bedrijf

 

Ben je op zoek naar een intuïtief ERP-systeem voor jouw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam? En wil je graag een software die al jouw interne en externe processen met elkaar verbindt op één centrale plaats? Dan is ERP-systeem Profit wellicht dé oplossing voor jouw bedrijf.

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Efficiënter werken met een ERP-systeem voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders


Misschien ben je nog niet bekend met Profit of wil je er juist nog meer uithalen dan je nu doet.

De ervaren consultants van Strong werpen graag een frisse blik op jouw bedrijfsvoering om het maximale uit jouw processen te halen. Dit doen we door Profit te voorzien van een optimale inrichting. Zo kunnen jij en je medewerkers er snel zelfstandig mee aan de slag. Dat doen we bij jou op locatie of op afstand, wat jij wilt!

 

 

 

 

 

 

Kennis van alle mogelijke processen binnen jouw bedrijf

 

Strong is bekend met alle functionaliteiten van Profit. Daarnaast hebben we kennis van processen in allerlei branches, zodat we de optimale inrichting kunnen faciliteren in iedere markt. Van koppelingen met softwareapplicaties tot de volledige inrichting en vormgeving van Profit, InSite en OutSite – onze ervaren consultants uit Amsterdam richten het ERP-systeem voor jouw bedrijf volledig naar wens in. 

 

Neem contact op om een afspraak te maken
 

Wil je tijd en geld besparen met een uniek ERP-systeem voor jouw bedrijf, vormgegeven én geïmplementeerd door onze consultants uit Amsterdam?

Vul het contactformulier in, bel naar 020 2445610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com. Dan maken we een afspraak om elkaar te leren kennen. 

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze consultants.