Beheer van AFAS

 

Behaal jouw gewenste doelen en bespaar tijd. Voor functioneel en professioneel beheer van  AFAS schakel je onze consultants in. Wij bieden tijdelijk of structureel dé oplossing. Onze experts beschikken over een brede kennis en staan je bij voor al jouw vragen, verzoeken en problemen omtrent de software van AFAS. Zo behaal jij altijd je doelen en houd je tijd over die je terug in je kerntaken kan stoppen.

  Jij weet zeker dat jouw AFAS systeem up-to-date is

  Jij weet zeker dat de juiste wet-en regelgeving wordt toegepast

  Jij houdt meer tijd over voor dat wat je graag doet

 

 


 

Welke aspecten van AFAS pakken wij op bij functioneel beheer voor jouw bedrijf?

 

Zodra de implementatie van de AFAS software achter de rug is begint het werk pas echt; het constant automatiseren, verbeteren en optimaliseren van al je bedrijfsprocessen. Het is tijdrovend, maar belangrijk om je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te maken en behouden. Strong neemt graag jouw functioneel beheer van AFAS over en voert dit uiterst professioneel uit. Als geen ander begrijpen wij de essentie van deze taak. Wij beschikken over de expertise om jou je gewenste doelen te laten behalen, van klantbeheer tot financiële administratie. Van kleine wijzigingen tot groot onderhoud, onze functioneel beheerders staan altijd voor jou klaar. Ook (internationale) salarisadministratie laat je met een gerust hart aan ons over. Heb je tijdelijk of structureel behoefte aan extra capaciteit bij het beheer van je HRM-systeem? Dan bemiddelen wij specialisten door middel van outsourcing of detachering.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ontdek het snel!

 

 

 

 

Ontdek wat professioneel beheer van AFAS voor jouw organisatie betekent

Wil jij functioneel beheer van AFAS uitbesteden aan Strong, zodat je altijd een professioneel antwoord hebt op al je vragen? Neem dan contact met ons op. We kijken graag wat bij jouw bedrijf past. Bel ons op 020 2445610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com. Dan plannen we een afspraak in zodat een van onze consultants met je kan sparren over de mogelijkheden.

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Onze specialisten geven je graag advies!