AFAS en HRM-beheer

 

Met AFAS wordt het HRM-beheer van jouw bedrijf in Amsterdam of elders eenvoudig geregeld. Dankzij AFAS is het voor medewerkers en management mogelijk om eigen persoonsgegevens te beheren. Zo krijgt de HR-verantwoordelijke meer ruimte om te focussen op thema’s zoals strategische personeelsplanning en persoonlijke ontwikkeling. Het directe resultaat is dat jouw personeel meer ruimte krijgt om te ontwikkelen en zij dus in een functie werken die volledig bij hen past, waardoor het werkgeluk verhoogt.

  Jarenlange ervaring op het gebeid van AFAS

  Compleet dienstenpakket op het gebied van AFAS ERP en HR/Salarisadministratie

  Internationale payroll

 

 


 

Haal het beste uit AFAS met functioneel HRM-beheer

van onze consultants uit Amsterdam 

 

 Als je op zoek bent naar de perfecte manier om de rol van jouw HR-manager(s) in te vullen, dan is de implementatie van AFAS in jouw bedrijf wellicht dé oplossing. Met een consultant van Strong uit Amsterdam haal je specialistische kennis in huis over het optimale HRM-beheer in AFAS. Dit kan bij jou op locatie – we richten de samenwerking volledig volgens jouw wensen in. Daarnaast is het ook mogelijk om een AFAS InSite of OutSite volledig op maat te maken, waardoor je een unieke omgeving hebt die volledig op jouw bedrijfsdoelen is toespitst.

 

 

 

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

 

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die onze experts uit Amsterdam je bieden op het gebied van HRM-beheer in AFAS. Laten we tijdens een goed gesprek kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)20 – 244 5610 en info@strongoutsourcing.com voor meer informatie en het maken van een afspraak. 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Maak een afspraak met één van onze specialisten.