Financiële administratie uitbesteden

 

De financiële administratie voor jouw bedrijf kan een hele grote klus zijn voor jouw medewerkers – bekijk daarom eens de mogelijkheden van uitbesteden of outsourcing aan een professionele partner uit Amsterdam. Strong biedt jou flexibele ondersteuning op tijdelijke of structurele basis. Jij beslist zelf hoe onze dienstverlening wordt ingericht, zodat het precies daar wordt ingezet waar het nodig is binnen jouw bedrijf. 

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Altijd bij met de Nederlandse wet- en regelgeving

 

 


 

 

 

De financiële administratie voor jouw bedrijf uitbesteden aan onze experts uit Amsterdam 

 

 Onze consultants uit Amsterdam werken op basis van detachering of outsourcing, afhankelijk van de wensen die jij hebt als je de financiële administratie voor jouw bedrijf gaat uitbesteden. Wij weten precies wat er nodig is om het systeem optimaal in te richten voor jouw bedrijf. Deze kennis hebben wij in de afgelopen jaren opgedaan door veel klanten opdrachtgevers uit diverse branches te ondersteunen met hun financiële administratie. Wist je bijvoorbeeld ook dat internationale payroll geen probleem is voor Strong? De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn oneindig. 

 

 

 

Ontdek onze dienstverlening tijdens een persoonlijke gesprek

 

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze als je de financiële administratie voor jouw bedrijf wilt uitbesteden aan onze experts uit Amsterdam. Tijdens een gesprek op een locatie die jij prettig vindt, bijvoorbeeld bij jou op locatie of op ons kantoor in Amsterdam, leggen we uit wat de voordelen zijn van het uitbesteden van je financiële administratie aan ons bedrijf.

Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 020 2445610 of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com  

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?
Maak een afspraak met één van onze specialisten.