Loonadministratie
 

Wil je graag directe ondersteuning bij jou op de afdeling – dan is loonadministratie uitbesteden aan Strong in Amsterdam dé oplossing. Onze salarisspecialisten ontzorgen je volledig en brengen specialistische kennis bij jou in huis. Onze consultants beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde kennis over onder andere de geldende cao’s en alles wat hierbij komt kijken. Niet alleen zijn we thuis in ERP systemen, maar ook in andere salarispakketten. Daardoor zijn jouw loonstroken altijd up-to-date. Elke maand weer! 

  Jarenlange ervaring op het gebied van ERP systemen

  Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

  Volledige ontzorging met onze payment service

 

 

 


 

De loonadministratie volledig uitbesteden

aan Strong in Amsterdam op basis van outsourcing


Soms heb je meer werk dan mensen die het werk kunnen uitvoeren. Strong in Amsterdam biedt flexibele oplossingen om de werkdruk onmiddellijk te verlagen, namelijk: de loonadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Door middel van outsourcing nemen onze specialisten al het werk uit handen. Dat doen ze op afstand. Zonder inwerktijd zijn ze voor korte of langere tijd beschikbaar, op projectbasis of op vaste dagen – jij richt onze dienstverlening zelf in. Meer behoefte aan ondersteuning op de afdeling? Strong biedt tevens detachering van consultants bij jou op locatie.

Payment Service

Ben je toe aan volledige en optimale ontzorging? Dan bieden we de Payment Service aan. Dit is een aanvullende dienst waarbij we naast jouw loonadministratie tevens zorgdragen voor de betalingen van het salaris, loonheffingen en pensioen.

De loonadministratie zelf doen of uitbesteden?

Heb je voldoende tijd om zelf de verloning van jouw medewerkers te doen? Nog belangrijker: beschik je over voldoende kennis van fiscale regelingen en van het softwarepakket? Wist je bijvoorbeeld dat de standaardinstellingen van de salarissoftware niet altijd juist of volledig zijn? De salarisspecialisten van STRONG in Amsterdam zijn ervaren en bekwaam om je hierin te ondersteunen of om de loonadministratie aan uit te besteden.

Daarnaast zijn wij beschikbaar voor het inwerken van een nieuwe collega op de werkvloer, zodat je fouten in de salarisverwerking voorkomt. Wij leren hem of haar de kneepjes van het vak en begeleiden naar een betrouwbare en juiste salarisverwerking.

Ook voor internationale salarisadministratie en

HR-advies zijn wij beschikbaar

 

Heb je wereldwijd medewerkers in dienst en wil je niet langer werken met verloningen en aparte omgevingen niet op elkaar aansluiten? Schakel dan Strong in voor de implementatie van jouw ERP systeem. Wij verzorgen de internationale verloning van niet-Nederlandse entiteiten vanuit één omgeving; global payroll. Uiteraard houden we hierbij rekening met verschillende lokale wet- en regelgevingen.

Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor de outsourcing van HR-administratie. We adviseren met betrekking tot vraagstukken over arbeidscontracten, juridische zaken omtrent arbeidsrecht, werkkosten, performance management en verzuim. We kijken kritisch mee in jouw processen en automatiseren en optimaliseren deze. 

De voordelen op een rij

 1. NIRPA-gecertificeerde salarisspecialisten;
   
 2. Betrokken en betrouwbaar team met ruim 12 jaar ervaring; 
   
 3. 24/7 toegang tot onze servicedesk;
   
 4. Kennis van (alle) CAO's;
   
 5. Compleet dienstenpakket op het gebied van ERP en HR/Salarisadministratie

 

Schakel een interim van Strong in!
 

Heb je te maken met onderbezetting en heb je direct extra ondersteuning nodig bij de salarisadministratie? Salarisspecialisten van STRONG in Amsterdam zorgen ervoor dat jouw salarissen elke maand weer uitbetaald worden – kies voor het uitbesteden van de loonadministratie aan ons! 

Onze specialisten zijn inzetbaar door middel van outsourcing op afstand of door middel van detachering bij jou op de afdeling. Onze salarisspecialisten zijn NIRPA-gecertificeerd en beschikken daarmee over de meest actuele kennis. Dat combineren ze met jarenlange ervaring in hun vakgebied en werkzaamheden in uiteenlopende markten.

 

Kies voor een betrouwbare full-service partner
 

Maak het jezelf gemakkelijk met STRONG als betrouwbare full-service partner! Als klant van ons heb je 24/7 toegang tot onze servicedesk. Hier heb je volledig inzicht in jouw account via het klantportal. Ook stel je hier je vragen of dien supportaanvragen of incidenten in. Heb je een korte of dringende vraag? Bel dan met ons servicenummer 020 2445610 en we helpen je zo snel mogelijk weer op weg.

Ben je nog geen klant? Ook dan staan onze consultants je graag te woord met raad en daad. Bel het servicenummer, vul het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail naar info@strongoutsourcing.com.

 

 

 

Met wie wij samenwerken

Wil je ook efficiënter werken?

Kom in contact met één van onze specialisten.